TRAINING:
ZELF SIFTEN!

TRAINING IS EEN VAN ONZE BELANGRIJKSTE MIDDELEN

Siften. Kan ik dat ook zelf? Als je je dat afvraagt, ben je bij onze trainingen aan het juiste adres. Wij bieden trainingen rondom de inzet van Process Mining. Process Mining is namelijk niet een doel op zich, maar maakt deel uit van een Lean (proces)verbetertraject. Daarnaast kan Process Mining helpen met het versterken van de interne beheersing én het maken van gerichte risico-inschattingen. Hiermee laten wij je zien en ervaren dat Process Mining de eerste stap richting continuous monitoring is.


Hieronder de trainingen waarvoor je je op dit moment kunt aanmelden. Ze zijn toegespitst op jouw specialisme en worden op de eigen locatie door ons verzorgd.

KIES DE JUISTE TRAINING DIE BIJ JE PAST

PROCESS MINING – BASISTRAINING

Leer in één dag theorie en basisvaardigheden om zelf met process mining aan de slag te gaan.

Bepaalde processen in je organisatie willen maar niet soepel verlopen, maar waar ligt precies de oorzaak? Op zoek naar oplossingen kwam je het begrip process mining tegen. Feitelijke processen in kaart brengen, dat is precies wat je nodig hebt. Een paar collega’s zijn ook al enthousiast. Je handen jeuken om aan de slag te gaan, maar ...
X
Deze incompany training is bedoeld voor professionals die vanuit hun rol dagelijks te maken hebben met procesanalyses, (Lean) verbetertrajecten en verandermanagement. O.a. Lean procesconsultants, procesmanagers en -eigenaren, internal auditors, IT-auditors, managers en medewerkers compliance, finance en risk.

DATA-VOORBEREIDING (ETL) – BASISTRAINING

Leer in één dag theorie en basisvaardigheden om zelf met data-voorbereiding aan de slag te gaan.

Je weet dat een goede data-voorbereiding essentieel is om een process mining-traject te starten. Alleen met een betrouwbare eventlog kun je een beter zicht krijgen op de processen in je organisatie. Maar, waar moet je beginnen? Je IT-collega’s hebben geen tijd, data blijkt niet zo eenvoudig te exporteren, en de kwaliteit van de data ...
X
Deze incompany training is bedoeld voor professionals die verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van integere, betrouwbare datasets op basis waarvan beslissingen worden genomen. O.a. BI-medewerkers, data-analisten, data-scientists, business analisten, procesmanagers en -eigenaren, internal auditors, IT-auditors en medewerkers compliance, finance, risk of quality assurance.

PROCESS MINING – VOOR DE LEAN (SIX SIGMA) PROFESSIONAL

Leer en ervaar in twee dagen hoe je als Lean (Six Sigma) professional process mining effectief kunt inzetten in jouw (proces)verbetertrajecten.

Jij weet als geen ander dat er geen gebrek is aan meningen bij initiatieven rondom procesverbeteringen. Maar je weet ook – na het begeleiden van de zoveelste brown paper-sessie – dat teams blijven handelen op basis van gevoel en meningen. Je voelt dat de organisatie verder gaat komen als jij helpt deze meningen te vertalen naar ...
X
Deze incompany training is bedoeld voor professionals die vanuit hun rol voortdurend bezig zijn met procesverbeteringen. O.a. Lean (Six Sigma) procesconsultants, proces- en/of programmamanagers. Kennis van en enige ervaring met Lean (Six Sigma) is vanzelfsprekend een voorwaarde.

PROCESS MINING – VOOR DE AUDIT PROFESSIONAL

Leer en ervaar in twee dagen hoe je als audit professional process mining effectief kunt inzetten voor jouw controlewerkzaamheden.

Je collega’s en jij worden geacht processen op onafhankelijke wijze te beoordelen. Dit om risico’s te identificeren en de mogelijkheid van fraude te voorkomen of signaleren. Om erachter te komen of interne controles daadwerkelijk effectief zijn ga je middels steekproeven na of de procedures, zoals in opzet beschreven, ook feitelijk zijn ...
X
Deze incompany training is bedoeld voor professionals die vanuit hun rol voortdurend bezig zijn met het controleren van de naleving van interne en externe regelgeving. O.a. interne auditors, IT-auditors, compliance officers en operational auditors. Kennis van en enige ervaring met het auditing vakgebied wordt bekend verondersteld.

PROCESS MINING – VOOR DE FINANCE PROFESSIONAL

Leer en ervaar in twee dagen hoe je als finance professional process mining effectief kunt inzetten vanuit finance perspectief.

Vanuit je financiële achtergrond worden jij en je collega’s geacht mee te denken over bedrijfsprocessen, de financiële risico’s en business cases bij verandertrajecten en -voorstellen. Op basis van input vanuit de organisatie heb je wel een idee waar de belangrijkste knelpunten en financiële risico’s liggen, maar ...
X
Deze incompany training is bedoeld voor professionals die vanuit hun rol voortdurend bezig zijn met het analyseren van de financiële impact van investeringen, verbetervoorstellen en interne beheersmaatregelen. O.a. finance managers, financial controllers, business controllers, CFO’s, interne auditors, operational auditors, process managers, projectmanagers. Kennis van en enige ervaring met data-analyse in relatie tot het finance werkgebied wordt verondersteld.

PROCESS MINING – MAATWERKTRAINING

Theorie en praktijk komen hier écht samen; training-on-the-job.

Krijg een voorsprong in je Lean verbetertrajecten, audit- en/of finance werkzaamheden. Leer process mining-concepten te begrijpen met alle implicaties voor de gegevensvoorbereiding, analysemethoden en projectwerkzaamheden. In deze intensieve 'training-on-the-job' leer je de noodzakelijke basis voor process mining, ...
X
Deze maatwerktraining is bedoeld voor professionals die vanuit hun rol dagelijks te maken hebben met procesanalyses, (Lean) verbetertrajecten en verandermanagement. O.a. Lean procesconsultants, procesmanagers en -eigenaren, internal auditors, IT-auditors, managers en medewerkers compliance, finance en risk.

LEAN – GREEN BELT TRAINING

Leer en ervaar in vijf dagen hoe je zelfstandig een Lean-verbetertraject binnen jouw organisatie kunt uitvoeren én begeleiden.

Operationele processen verlopen stroef, maar de organisatie wil kosten reduceren, doorlooptijd verkorten en de productiviteit verhogen. Daarom ben je continu bezig met het oplossen van problemen en knelpunten. Maar toch blijft het iedere keer weer voelen als ‘brandjes blussen’. Omdat er niet voldoende gegevens (data) aanwezig zijn, ...
X
Deze incompany training is bedoeld iedereen die vanuit zijn of haar rol voortdurend bezig is met procesverbetering. O.a. middelmanagement, afdelingshoofden, groepsleiders, teamleiders, proces- en kwaliteitsmedewerkers, projectleider verbeterteams en deelnemers aan verbeterteams.

"OM HET CONTINU VERBETEREN VAN PROCESSEN TE VERANKEREN, IS TRAINING EEN VAN DE BELANGRIJKSTE MIDDELEN"

Sifterswijsheid